|
|
|
Tweet |
|
|
|
Magyarországon immár se szeri, se száma nincs a konyha-művészeti bemutatóknak, kiállításoknak és vásároknak, ahogy a témával behatóan foglalkozó kiadványoknak, magazinoknak, műsoroknak sincs.
Mi tagadás, szeretjük a gyomrunkat, s az erejét és helyét egyre inkább megtaláló, a marketing-eszközök használatában tudatosabbá váló élelmiszer -és gasztro-ipar bőségesen jelentkeznek újabb és újabb programokkal.
Ezek közül ajánljuk a Millenáris B. épületében megrendezésre kerülő 5. Kézműves Magyar Ízek Vásárát - Gasztropiac Budapest -et 2013. március 8. - 2013. március 10. között. Azért hozták létre a Kézműves Magyar Ízek Vásárát, hogy népszerűsítsék a magyar termelőket, ízeket, és ez által támogassák a magyar gazdaságot is. Évente megközelítőleg 550 milliárd Ft-ot költ a lakosság Magyarországon alapélelmiszerre, amelynek csak töredéke magyar termék.
Azért, hogy ennek a pénznek minél nagyobb része a hazai gazdaságban maradjon, illetve a magyar termékek és termelők népszerűsítése céljából kezdték el szervezni a Kézműves Magyar Ízek Vására sorozatot.
Az eddigi négy vásár alatt összesen 150 kiállító mutathatta meg termékeit a mintegy 60.000 vendégnek.
Nyitva tartás: péntek-szombat 10.00 – 22.00, vasárnap 10.00 -20.00 között.
Jegyárak: 1.500 Ft, diák és nyugdíjas jegy 900 Ft, 12 év alatt ingyenes
|
|
|
|