. Ma Konrád, Tivadar napja van.
Csak locsolni és nyírni kell…
2014-12-06 15:24:01
Csak locsolni és nyírni kell…

Csak locsolni és nyírni kell…

Olvasom a minap a neten, hogy távol-keleti „téma-szakértők” azt prognosztizálják: újra visszatér a női nemi szőrzet divatja. Csak így, váratlanul. In medias „rés”.

 

A téma, belátom, kényes. Bánjunk hát vele „szőrmentén”. Ám el sem hallgathatjuk, nem söpörhetjük a szőnyeg, akarom mondani, a tanga alá.

 

A hír azt is tudatni véli: ha valamely hölgyet a természet – fájdalom - nem áldott meg elegendő bőségben ilyetén ékességgel, az sem lehet probléma. A szőr beültetése nem lehet gond. Rövid és fájdalommentes orvosi beavatkozás eredményeként a kívánt eredmény nem marad el. Csak nyírni és locsolni kell és olyan lesz, mint a legendás angol gyep.

 

 

A hír, így előkészítés nélkül, hirtelen, belátom, mellbevágó. Vége egy korszaknak? És mikortól? És milyen mértékben? Mire készüljenek Hölgyek és Urak? Hová vezet mindez?

 

Pedig nem ártana, ha tisztán láthatnánk e kérdésben. És nem csak a sötétben „tapogatózhatnánk”. Az ember nem szereti a meglepetéseket. A férfiak készüljenek fel a legrosszabbra és vigyék legott köszörűshöz kubai cukornád-ültetvényeken dolgozott őseik macsetáit élesítésre? Vagy a helyzet még nem ennyire rossz? Képezzék át magukat „bozót”harcosnak, vagy azért kapnak még egy átmeneti időt?

 

És a hölgyek. Ismerhető az ő álláspontjuk? Új hullám, új divat, mindegy is, csak legyenek trendiek? És az „aljnövényzet” mellé visszajön-e a hónalj-kutya? Ugye, milyen kérdések sorjáznak egy ilyen ártalmatlannak tűnő web-es hír kapcsán?

 

Úgy gondolom, hogy ezt az újítást, a demokrácia nevében, nem volna szabad csak úgy ukk-mukk-fuck! bevezetni. Nem kellene ebben, a társadalom szinte minden rétegére kiható kérdésben valamilyen egyetértésre jutni? Létrehozni egy társadalmi konszenzust?

 

Hogy azt ne mondjam: nem kellene - ahogy ez nálunk manapság sors-kérdésekről szokás - erről egy Nemzeti Konzultációt lefolytatni? Mondjuk egy prominens kormánypárti képviselőnő moderálásában?

 

A választ nem tudom. Ahogy azt sem tudni, lesz-e divat ebből a távol-keleti kezdeményezésből? Igaz, a „Gangnam Style”-ról sem gondoltuk volna, hogy végigsöpör a világon.

 

A hírt csak tovább adtam. És az Olvasók kollektív bölcsességére bízom. A magam részéről pedig Karl May indián regényeiben olvasottak stílusában köszönök el:

 

„Muff! Én beszéltem!”

 

 

 

- rigi -

Utoljára frissítve: 2014-12-06 16:31:43

További híreink
Havas Henrik építené Gattyán György médiabirodalmát
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csapatával Havas Henrik. A legendás televíziós szakember a napok...
2024-04-18 17:49:41, Hírek, Színes Bővebben
Vitézy Dávid szerint öt éven belül megépülhet a vidámpark Budapesten
Az önkormányzati választáson főpolgármesterként induló Vitézy Dávid a BKK-rendészet megerősítése után új szórakoztató központot ígér a budapestieknek – és még közpénz se...
2024-04-18 17:49:40, Hírek, Színes Bővebben
A világ legnagyobb IT vállalata tarol a használt laptopok piacán is
A használt laptopok piacán számos márkával találkozhatunk, de főleg a legnagyobbak jól bejáratott sorozatai tűnnek fel. Nem véletlen, ugyanis ezek már bizonyítottak, tart...
2024-04-12 14:15:10, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Baloldali, szociáldemokrata, zöld választ adna a DK, az MSZP és a Párbeszéd a jelenlegi belpolitikai krízisre....
Bővebben >>