. Ma Emma napja van.
Csak az asszony ingatag?
2014-09-26 22:05:48
Csak az asszony ingatag?

Csak az asszony ingatag?

 

„Az asszony ingatag, úgy hajlik, mint a nád… „. Másfél évszázada mutatták be először színpadon a Rigoletto c. operát. Innen az idézett szöveg, hozzá a dallam a fülben. A gondolat azóta,  kikezdhetetlen.

 

Mindössze néhány hete, hogy bevezették a piacra az Apple új ikonjának szánt iPhone 6 márkajelű mobiltelefont. Szebb, jobb, okosabb, mint elődei. És ami a lényeg: nem kellett hozzá másfél évszázad, csupán néhány hét, hogy kiderüljön róla az igazság.

 

Az iPhone 6, bizony, hajlik. Ha nem is úgy, mint a nád, de hajlik. Hosszú, vékony és alumíniumból van. Miért ne hajlana? Igaz, a többi gyártó hasonló készüléke is el tud ferdülni, ha ráülnek, vagy nagyobb erőhatásnak teszik ki. De ez a teló mintha a szükségesnél könnyebben adná meg magát a fizika egyébként oly könyörtelen törvényének. Tesztek sora bizonyítja, szakemberek írnak róla.

 

„Úgy hajlik, mint a nád…”. Itt tartunk eddig. De mi van azzal, hogy „ingatag”? Hát, hiszik, vagy sem, ez is benne van a pakliban. Az Apple bejelentette, hogy visszavonja a telefonhoz rendelt iOS 8.0.1 frissítő szoftverét, mert a készülékek nem tudtak vele a hálózatukhoz, valamint a biztonsági funkciót ellátni hivatott ujjlenyomat leolvasóhoz kapcsolódni.

 

Hajlik tehát és ingatag is az új iPhone. Ettől persze még az Apple hívők vágyainak hőn áhított tárgya marad, a termék eladásai az eget fogják verdesni; aki lemarad, kimarad. Ahogy ez lenni szokott.

 

Már csak az asszonyokat illető álláspontot kell kissé revideálni. Hajlanak és ingatagok. Na és? 

 

Nincsenek egyedül!

 

És most jöjjön a Mester,  Luciano Pavarotti:

 

 

 

- rigi -

További híreink
Havas Henrik építené Gattyán György médiabirodalmát
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csapatával Havas Henrik. A legendás televíziós szakember a napok...
2024-04-18 17:49:41, Hírek, Színes Bővebben
Vitézy Dávid szerint öt éven belül megépülhet a vidámpark Budapesten
Az önkormányzati választáson főpolgármesterként induló Vitézy Dávid a BKK-rendészet megerősítése után új szórakoztató központot ígér a budapestieknek – és még közpénz se...
2024-04-18 17:49:40, Hírek, Színes Bővebben
A világ legnagyobb IT vállalata tarol a használt laptopok piacán is
A használt laptopok piacán számos márkával találkozhatunk, de főleg a legnagyobbak jól bejáratott sorozatai tűnnek fel. Nem véletlen, ugyanis ezek már bizonyítottak, tart...
2024-04-12 14:15:10, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A használt laptopok piacán számos márkával találkozhatunk, de főleg a legnagyobbak jól bejáratott sorozatai tű...
Bővebben >>