. Ma Konrád, Tivadar napja van.
Buszvárót kapott az 5-ös végállomása
2013-10-08 20:27:45
Buszvárót kapott az 5-ös végállomása

Buszvárót kapott az 5-ös végállomása


Az Úr nagyobb dicsőségére



Ideiglenes buszvárót telepítettek az 5-ös busz Pasaréti téri megállójához, hogy a korábban megváltozott forgalmi rend miatt a CBA-üzlet elé áttelepített felszállóhelyen ne maradjanak fedél nélkül a várakozók.

 

 

 

 

 

 

A Budapesti Közlekedési Központ tájékoztatása szerint, amint befejeződik az élelmiszerbolt átalakítása, egy nagyobb méretű, kényelmesebb utasvárót építenek majd a megállóba, ha a helyszín kialakítása ezt lehetővé teszi. Ha…

 

Eddig a hír. Alant a kommentár.

 

Dicséretes figyelmesség – mondhatnánk – a meghatottságtól szólni sem tudnak a helyiek. Hálaimákat rebegnek nappal és estve, még a szomszédos templomban is engesztelő szertartásokat tartanak Vitézy Dávid urunk lelki üdvéért.

 

Az már csak egy kérdés – hosszabb ideje fennálló és megválaszolatlanul maradt kérdés – hogy egyáltalán miért kellett a végállomás korábbi, évtizedekig megfelelően működő rendjét megváltoztatni? Bizony, okos embernek kell lennie annak, aki ezt megálmodta, a döntéshozatalon keresztülverte és végén kiviteleztette.

 

A régi végállomás mind elhelyezésében, mind forgalmon kívüliségével ideális volt. Az érkező utasok le, az indulók felszálltak és még esőben is volt hová húzódniuk.

 

Jelenleg az üres busz és vezetője állnak meg a régi helyen, kényelmesen, utasoktól nem zavartatva. Idilli.

 

Kit érdekel, hogy az új megállóban, a Pasaréti út elején, egy CBA áruház oldalában, kis helyen hatalmas tömegek várnak felszállásra, elállva egy egész járdát? Kit érdekel továbbá az, hogy a megállóba beálló busz néhány percre (felszállás és menetrend miatt) blokkolja az egyetlen forgalmi sávot a Pasaréti úton?

 

A forgalom szervezőket, nyílván, hivatalból. Értük is mondjunk egy Tianyátokat!

 

- rigi -

 

 


Utoljára frissítve: 2013-10-08 20:50:26

További híreink
Visszatér a pornókirály, Kovi újra forgat
A négyszeres pornó-Oscar-díjas rendező, Kovács „Kovi” István arról beszélt a Blikknek, hogy az elmúlt években sok felkérést kapott, ezért visszatér a pornóiparba.
2024-03-09 13:31:54, Hírek, Kultúra Bővebben
Lévai Anikó háttérhatalmáról is beszélt Magyar Péter
Hetek óta téma a sajtóban, hogy kivel és pontosan miről tárgyalt Magyar Péter, Varga Judit volt férje a Karmelitában, erről most konkrétabban fogalmazva kijelentette, hog...
2024-02-28 13:22:44, Hírek, Kultúra Bővebben
Lecsalózták a DK alelnökét, Varju Lászlót
Erőszakos csalónak nevezte Varju László DK-s országgyűlési képviselőt a Fidesz kommunikációs igazgatója az MTI-hez pénteken eljuttatott videónyilatkozatában, emlékeztetve...
2024-02-26 12:34:43, Hírek, Kultúra Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze, Kossuth-díjas, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, színházi szerepek,...
Bővebben >>